Начало Здравна медиа Здравни новини Невролог блудства с млади пациентки

Невролог блудства с млади пациентки

Невролог блудства с млади пациентки - изображение
  Неврологът Петър Младенов от Перник блудствал с млади пациентки. Той накарал момиче, което потърсило помощ за плексит, да се съблече, да свали и бельото си и проникнал с пръсти в него. Докторът дори заврял члена си в устата на ужасената пациентка, съобщи bTV.

  Със скрита камера репортерите на "Код: Криминално" заснеха преглед на медика. Репортерката отиде с оплаквания гадене и световъртеж. На записа се вижда как неврологът превишава правомощията си и кара младата пациентка да се съблече, без да е необходимо. Освен това Младенов, който е на 77 г., я опипва.

  Пернишкият медик отрече обвиненията пред екипа на телевизията. Заяви, че е лекар от дълги години и при преглед пациент трябва да свали дрехите си. Невролози са категорични обаче, че това не е необходимо при подобни оплаквания.

  Вчера на вратата на Младенов бе поставена бележка, че няма да работи на 20 и 21 април. Според негови колеги той заявил, че "отива на лайф".

  Д-р Младенов живее в София. Той е невролог и неврохирург. Дълги години е работил в Либия. В момента преглежда частно пациенти поне в 5 клиники, 3 от които са в столицата. "Много е дръпнат, не контактуваме с него. Явно го е хванала склерозата, за да прави такива неща", твърдяха вчера негови колеги.

За Framar.bg:

4.4, 5 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА