Зеленолистните кръстоцветни зеленчуци засилват имунитета
Зеленолистните зеленчуци от семейство кръстоцветни увеличават издръжливостта на имунните клетки, откриха имунолозите д-р Габриела Белц и д-р Джоана Грум.
"Вродените лимфоидни клетки, които са начело на имунната защита на организма, са по лигавицата на храносмилателната система и предпазват организма ни от болестотворните микроби", твърдят учените. Според тях вроденият механизъм предпазва от някои видове рак, хронични възпалителни процеси, алергии, наднормено тегло.
Заради изключителното съдържание на здравословни съставки, имунолозите съветват да увеличим консумацията на зеленолистни кръстоцветни зеленчуци.
Още по темата:
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ТЕЧЕН ТОР ЗА ЗЕЛЕНИ РАСТЕНИЯ 250 мл
АЛКОФИТАЛ перорални капки, разтвор 50 мл
ФИТОМЕР ОЛИГОПЮР МАСКА ЗА БЕЗУПРЕЧНА КОЖА 50 мл.
ДУШ ГЕЛ АВИА СЪС СИВО-ЗЕЛЕНА ХУМА 250 мл.
ШАМПОАН АВИА СЪС ЗЕЛЕНА ХУМА 250 мл.
ШАМПОАН АВИА СЪС СИВО-ЗЕЛЕНА ХУМА 250 мл.
СТАТИЯТА е свързана към
- Грижа от природата
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Какъв е най-подходящият подарък за близък, болен от рак
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Т-клетъчна генна терапия може да помогне на пациенти с рак на кръвта
- Диета №15 - общовъзстановяваща
- Хирургично отстраняване на лимфни възли
- Лечение с интерферон
- Цитонамазка (ПАП-тест) и течно-базирана цитология
- Хирургично отстраняване на матката (Хистеректомия)
- Сауна: лечебни ефекти, ползи и рискове
Коментари към Зеленолистните кръстоцветни зеленчуци засилват имунитета