Зеленолистните кръстоцветни зеленчуци засилват имунитета
Зеленолистните зеленчуци от семейство кръстоцветни увеличават издръжливостта на имунните клетки, откриха имунолозите д-р Габриела Белц и д-р Джоана Грум.
"Вродените лимфоидни клетки, които са начело на имунната защита на организма, са по лигавицата на храносмилателната система и предпазват организма ни от болестотворните микроби", твърдят учените. Според тях вроденият механизъм предпазва от някои видове рак, хронични възпалителни процеси, алергии, наднормено тегло.
Заради изключителното съдържание на здравословни съставки, имунолозите съветват да увеличим консумацията на зеленолистни кръстоцветни зеленчуци.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ТЕЧЕН ТОР ЗА ЗЕЛЕНИ РАСТЕНИЯ 250 мл
АЛКОФИТАЛ перорални капки, разтвор 50 мл
ФИТОМЕР ОЛИГОПЮР МАСКА ЗА БЕЗУПРЕЧНА КОЖА 50 мл.
ДУШ ГЕЛ АВИА СЪС СИВО-ЗЕЛЕНА ХУМА 250 мл.
ШАМПОАН АВИА СЪС ЗЕЛЕНА ХУМА 250 мл.
ШАМПОАН АВИА СЪС СИВО-ЗЕЛЕНА ХУМА 250 мл.
СТАТИЯТА е свързана към
- Грижа от природата
- Подобрено лекарство за химиотерапия убива раковите клетки, без да уврежда здравите
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Хирургично отстраняване на матката (Хистеректомия)
- Хирургично отстраняване на лимфни възли
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Диета №15 - общовъзстановяваща
- Цитонамазка (ПАП-тест) и течно-базирана цитология
- Лекува ли витамин В17 рак?
- Лечение с интерферон
- Копринус, Копринки
Коментари към Зеленолистните кръстоцветни зеленчуци засилват имунитета