Зеленолистните кръстоцветни зеленчуци засилват имунитета

Зеленолистните зеленчуци от семейство кръстоцветни увеличават издръжливостта на имунните клетки, откриха имунолозите д-р Габриела Белц и д-р Джоана Грум.
"Вродените лимфоидни клетки, които са начело на имунната защита на организма, са по лигавицата на храносмилателната система и предпазват организма ни от болестотворните микроби", твърдят учените. Според тях вроденият механизъм предпазва от някои видове рак, хронични възпалителни процеси, алергии, наднормено тегло.
Заради изключителното съдържание на здравословни съставки, имунолозите съветват да увеличим консумацията на зеленолистни кръстоцветни зеленчуци.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СТАТИЯТА е свързана към
- Грижа от природата
- Смъртоносна гъбичка от гробницата на Тутанкамон помага в борбата с рака
- Цитонамазка (ПАП-тест) и течно-базирана цитология
- Хирургично отстраняване на лимфни възли
- Лекува ли витамин В17 рак?
- Теснолистна върбовка, Иван чай, Огнена трева
- Диета №15 - общовъзстановяваща
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Тученица
- Ето какво може да ви причини климатикът при нагрят от слънцето автомобил
- Хирургично отстраняване на матката (Хистеректомия)
Коментари към Зеленолистните кръстоцветни зеленчуци засилват имунитета