Заблуда е, че прекаляването с месото може да доведе до рак

Погрешно е да се смята, че прекалената консумация на месо води до рак, смятат учени.
Фактор за развитието на болестта може да бъде само пърженото и опушено месо заради съдържанието на канцерогенни вещества.
Вареното, задушено или обработено на скара месо не повишава риска от рак, твърдят още учените. Те опровергават и заблудата, че от месото се пълнее.
"Заради факта, че месото напълно се усвоява от човешкото тяло, се твърди, че прекалената консумация на месо и месни продукти води до бързо напълняване. Тлъстите меса действително означават много калории, но не така стои въпросът при нетлъстите и при пилешкото, които не крият опасност и са основа на много диети", коментират още учените.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!СЛАДКА СТЕВИЯ - НАТУРАЛЕН ПОДСЛАДИТЕЛ НА ПРАХ 200 г ЗДРАВНИЦА
СТЕВИЯ табл. * 60 БУРОВ
НАТРОЛ АКАЙ БЕРИ DIET капсули * 60
ПРОМОСТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- 7-дневна пречистваща диета и трайно отслабване с до 10 килограма
- Манука
- Хранене според кръвната група - кръвна група 0
- Върховна двуразова тренировъчна програма за подобряване композицията на тялото
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Свалете 5 килограма само за 3 дни
- Защо кефирът помага за отслабване
- Форсития, Форзиция
- Лечение при панкреатит
- Плиометрична тренировка за отслабване
Коментари към Заблуда е, че прекаляването с месото може да доведе до рак